Riudoms es prepara per viure la jornada “Riudoms Jove”

Riudoms viurà aquest dissabte 6 d’octubre la jornada “Riudoms Jove”, un esdeveniment organitzat per la regidoria de Joventut de Riudoms. L’acte té l’objectiu d’acomiadar l’estiu i donar la benvinguda a la tardor com cal: amb activitats durant tot el dia per als més joves del poble.

Es tracta d’una gran jornada lúdica i festiva per totes les franges d’edat del joves de Riudoms per marcar l’inici del projecte “Riudoms Jove” (previst en el Pla Local de Joventut) i l’inici d’un mes d’octubre que estarà ple d’actes per ells.

La jornada “Riudoms Jove” començarà amb un vermut electrònic, a les 12.30 hores, a la plaça Petita. Tot seguit, a la tarda, cap a les 16.30 hores, a la plaça de la Palmera, la festa seguirà amb una Water Gimcana per a joves entre els 11 i 16 anys. Més tard la Festa Holi, i cap al tard, a les 9 del vespre, està previst un Sopar Jove a la plaça de l’Església per un preu de 5 euros (entrepà i beguda). I tot amenitzat amb la música de la DJ ADA SUN, una discjòquei referent al territori.

L’acte final de la Jornada consistirà en el lliurament dels primers carnets RIUDOMSJOVE i dels obsequis.

PUBLICITAT