Riudecols prohibeix l’aigua potable de reg per risc de sequera

El municipi de Riudecols s’ha vist obligat a activar restriccions per l’escenari de sequera que està patint i les possibles fuites que puguin tenir. L’ajuntament ha prohibit així l’ús daigua potable per omplir piscines i per al reg de jardins i zones verdes, ja siguin públiques o privades.

????????????????????????????????????

El consistori ha fet una crida a través de les xarxes socials per aconseguir la màxima col·laboració ciutadana per endarrerir les restriccions. Tanmateix, es busca sumar amb els petits esforços de les famílies per aconseguir resultats importants. 

Alguns dels consells que es donen són la reutilització de l’aigua de bullir, la correcta utilització del rentavaixelles o no utilitzar el vàter com una paperera, la qual cosa fa perdre uns 12 litres d’aigua. 

Les temperatures de les properes setmanes encara segueixen en augment i tot apunta a una onada de calor en els propers dies amb bandera taronja. Les pluges tampoc arribaran a curt termini i és per això que l’ajuntament de Riudecols ha volgut ser previsor i encarar l’onada de calor amb tot l’estalvi d’aigua possible. 

PUBLICITAT