Queda inaugurada l’escultura d’Antoni Gaudí a Riudoms

L’obra de Joan Serramià se situa a les escales de la plaça de l’Església i ha aplegat una gran expectació. Després de sis mesos de treball, avui l’obra de l’escultor Joan Serramià s’ha inaugurat a la vila de la qual n’és fill il·lustre. A Riudoms hi havia moltes ganes de veure aquesta escultura i l’expectació ha estat resposta. A la plaça de l’església no hi han faltat les entitats, gent del poble que volia veure a Gaudí en un dels llocs més emblemàtics de la vila.

L’estàtua de Gaudí, de 1’70m i uns 200 quilos de pes, és obra de l’artista tarragoní Joan Serramià amb arrels riudomenques i, fins i tot, una relació familiar amb el genial arquitecte. La seva àvia, Carme Gaudí, era filla de Joan Gaudí, un dels cosins d’Antoni Gaudí amb qui tenia més relació a Riudoms.

L’escultura representa un Antoni Gaudí adult, en la darrera etapa de la seva vida, d’un metre setanta d’estatura en una posició estàtica amb un peu en graons diferents. A la mà hi duu una maqueta de les torres de la Sagrada Família, la seva obra més coneguda i més internacional.

PUBLICITAT