Primers actes de celebració del 40è aniversari del CERAP a Riudoms

El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar de Riudoms celebra aquest any el 40è aniversari de la fundació de l’entitat, i el proper 15 de desembre inaugurarà els actes organitzats per commemorar aquesta data.

El dissabte, a partir de les 19h de la tarda, començaran a realitzar-se els actes previstos al programa: una actuació del Ball de bastons del CERAP a la plaça de l’Om, la presentació del llibre i del vídeo commemoratius de la data, l’obertura de l’exposició del fons d’art de l’entitat, una actuació musical d’Òscar Joyera i, finalment, Carretillada i toc de tabals de la Colla de Diablons i dels tabalers de la Colla de Diables.

Tots aquests actes es desenvoluparan al CERAP i a la Casa de Cultura Antoni Gaudí del mateix municipi de Riudoms.

A més, durant aquesta setmana, el CERAP programarà altres actes. La Secció d’Art del CERAP organitza el Mercart Riudoms, el 1r Mercat d’Artistes Riudomencs, els dies 15 i 16 de desembre, de les 11.00 a les 20.00h, a la plaça Petita. I la Secció de Muntanya del CERAP projectarà diumenge 16 de desembre, a les 19.00 h, Déjame vivir, la segona pel·lícula del projecte Summits of My Life de Kilian Jornet, una iniciativa personal encaminada a establir rècords de velocitat en pics de tot el món.

PUBLICITAT