L’alcalde de Riudoms justifica per què ha rebut la vacuna de la COVID-19

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, i el segon tinent d’alcalde, Jordi Domingo, s’han vist involucrats en una polèmica, després d’haver-se vacunat contra la Covid-19 entre les dosis que administrava la residència l’Onada del municipi. 

Segons ha explicat en un comunicat emès a les xarxes socials pel mateix Sergi Pedret, tots dos van accedir a vacunar-se després de rebre una trucada per part de la coordinadora de la residència qui els va explicar que ”s’haurien de llençar” unes dosis perquè algunes persones que havien de ser vacunades finalment no se’ls hi havia pogut administrar. 

Pedret assegura que “per temes de gestió de la crisi sanitària són habituals les seves reunions amb la residència” i des del centre van pensar que ell era una persona adequada per aprofitar aquesta dosi, i que a més ho va fer seguint en tot moment les indicacions dels sanitaris. 

Per la seva banda, la direcció del centre ha assegurat que van trucar immediatament a la responsable de vacunació del Camp de Tarragona per tal de consensuar a qui s’haurien de posar les vacunes sobrants. El primer pas va ser trucar a l’ABS Riudoms, ja que el personal del CAP acostuma a tenir contacte directe amb la residència. La responsable de l’equip, però, els va declinar l’oferiment perquè al dia següent ja rebien les seves dosis. És per això que van dur a terme la segona opció: proposar-ho a l’alcalde i els regidors, que venen al centre i ajuden en qualsevol situació que se’ls necessiti. Escoltem a Sole Menéndez, directora de la residència l’Onada. 

De fet, des del centre L’Onada Riudoms rebutgen que es faci una interpretació partidista o política dels fets.  

PUBLICITAT