Vinyols i els Arcs no tindrà candidatura de JxCat per primera vegada en 40 anys

Queda confirmat.  PDeCAT no es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig a Vinyols i els Arcs després de 40 anys. El municipi del Baix Camp perd un històric, ja que per primera vegada des del 1979 no hi haurà representació al consistori vinyolenc de l’antiga Convergència i Unió, partit que havia arribat a tenir majoria absoluta el 2011 i que en les darreres eleccions del 2015 es va quedar amb el 27% dels vots.

Amb el termini de la presentació de candidatures per les eleccions municipals tancades, els vinyolencs tenen un nou ventall a escollir amb un partit més C’s a més  d’Acord Municipal; el PP i PSC.

Acord Municipal es presenta amb Arnau Guasch com a cap de llista per revalidar els 504 vots (51,64%) de les eleccions 2015 d’altra banda el PSC voldrà pujar el 12% de l’anterior legislatura amb Ramon Malla. El Partit Popular es torna a presentar malgrat no haver tret representació en les eleccions de fa 4 anys amb Nardi Matías Fernández Pacheco Estrada al capdavant. Per últim, Ciutadans estrena candidatura a Vinyols i els Arcs amb Óscar Javier Alonso Mengod.

 

PUBLICITAT