Vilaplana es preocupa per l’increment del turisme esotèric a la Mussara

L’Ajuntament de Vilaplana es preocupa per l’increment del turisme esotèric a la Mussara.

El poble abandonat ha vist com cada cop enguany ha tingut més visitants, degut a l’aparició de nombrosos programes televisius que parlen de suposades desaparicions de persones i de la presència d’una pedra que condueix a una altra dimensió.

Gent duent a terme la pràctica del picnic, famílies amb cistelles per buscar rovellons o fins i tot grups que s’atreveixen filmant un vídeo a la muntanya o església de la Mussara són algunes de les pràctiques que es duen a terme a la vil·la abandonada.

La massificació de persones amb el turisme esotèric provoca que es doni una imatge distorsionada de la Mussara, cosa que no agrada des del consistori de Vilaplana.

Canals de youtube, programes de televisió com Cuarto Milenio, presentadors com Sebastià d’Arbó a TV3 i a 8TV o la cobertura de les televisions locals, han atret el nombre de turistes a aficionar-se al turisme esotèric.

Una de les preocupacions més grans és que s’han arribat a grabar imatges per enregistrar pel·lícules dins l’església de la Mussara sense el permís de l’Ajuntament de Vilaplana.

PUBLICITAT