Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant rep dues banderes Sender Blau 2024

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aconseguit la Bandera Sender Blau 2024 per al Sender Litoral del Jonquet, que uneix les platges de l’Arenal i del Torn; i per al sender d’interior Masboquera-Castelló. És un guardó que atorga l’Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC) amb l’objectiu de premiar i reconèixer la conservació i recuperació de senders i itineraris, transformats en valuosos recursos per a la interpretació i l’educació ambiental, així com per al gaudi de la natura a través de la realització d’activitats recreatives, esportives i turístiques sostenibles.

Per obtenir el guardó Sender Blau, s’han de complir un conjunt de criteris i indicadors, que s’agrupen en quatre categories: característiques de les sendes i traçats; informació, senyalització i infraestructures als senders; conservació i gestió del patrimoni natural i cultural; i ús públic dels senders.

A l’acte de lliurament dels guardons Bandera Senders Blau 2024, que ha tingut lloc aquest dimecres 13 de març a Las Rozas de Madrid, hi ha assistit la regidora de Turisme, Elidia López.

PUBLICITAT