Una empresa sud-coreana de bateries obrirà una fàbrica a Mont-roig

L’empresa ILJIN Materials, fabricant de components de bateries s’instal·larà i obrirà una fàbrica a Mont-roig del Camp. Es tracta de la seva primera planta de producció a Europa i es preveu que es creïn uns 500 llocs de treball amb una inversió total de 600 milions d’euros.

Ho anunciava aquest matí, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent des de Seül, la capital de Corea del Sud, després de reunir-se amb directius de la companyia i haver certificat l’acord.

Així doncs, s’instal·larà una fàbrica que es dedica a la producció de làmines de coure per a bateries de vehicles elèctrics i productes electrònics. Així valorava aquest anunci l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho.

Es preveu que la fàbrica pugui estar operativa al 2024 i tindrà una superficie de 30.000 metres quadrats on s’instal·larà la fàbrica, àrees de magatzem i un edifici tècnic.

Un projecte que s’ha treballat el darrer any amb l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per fer-ho arribar a Catalunya després de l’interés de la companyia per expandir-se a Europa.

PUBLICITAT