Una cinquantena de persones participen en la primera sortida del programa Caminem per Miami Platja

La primera sortida del programa Caminem per Miami, s’ha celebrat aquest dimarts al matí amb la participació de prop de 50 persones. Un gran èxit de convocatòria d’una iniciativa que va sorgir com una de les propostes de l’Observatori de la Gent Gran i que ha posat en marxa el Pla de Barris amb la col·laboració del CAP de Miami Platja i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Els participants han començat la caminada a les 9h del matí davant del CAP, dirigint-se cap a l’avinguda Barcelona fins arribar a l’encreuament amb l’avinguda Maria Cristina. Un cop haver fet exercici físic han pogut gaudir d’un esmorzar de benvinguda.

Aquest programa comunitari per a la promoció i la pràctica de l’activitat física està adreçat a les persones grans del municipi.

Aquestes caminades es faran fins al mes de juny els dimarts i dijous de  09.15 a 10.30h, excepte els festius. L’objectiu és gaudir de Miami Platja tot caminant, a la vegada que es vol disminuir el sedentarisme, millorar la salut cardiovascular i el benestar social i personal de les persones participants.

PUBLICITAT