Un maig carregat d’actes a Riudoms

Riudoms ha començat un mes de maig amb molta activitat cultural. Aquest passat diumenge el Teatre Auditori Casal Riudomenc va encetar el programa d’actes amb “La nena dels pardals”, un espectacle poètic sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Un espai de Teatre al Detall.

I serà aquest pròxim diumenge quan el poble celebri la Festa Medieval del Cavaller Arnau, una jornada que recorda la fundació de Riudoms per part del Compte Arnau del Palomar. A les 10:30 la Plaça de l’Església viatjarà fins a l’època medieval amb espectacles familiars, animacions infantils i un dinar de germanor. A més hi haurà una demostració d’oficis l’exposició de la Cucafera i els elements i grups festius de Riudoms reunit a la plaça de la vila. Una activitat assenyalada al calendari riudomenc organitzada per l’AMPA Cavaller Arnau amb implicació del mateix consistori.

Aquest diumenge també hi ha lloc per la celebració religiosa de la Festa de les Relíquies, Amb una missa i processó a les 12:30 a l’Església Sant Jaume Apòstol i a 2/4 de vuit el Ball de les Relíquies a la sala multiús del Casal Riudomenc.

El següent diumenge, 19 de maig, el protagonisme serà per la cultura popular catalana. El poble celebrarà a les 12 del matí el quart aplec de sardanes de la vila de Riudoms, amb una ballada a càrrec de la Cobla Reus Jove al recinte de Sant Antoni. A les cinc de la tarda, es repetirà aquest aplec però a la Plaça de l’Església i s’afegirà la Cobla Mediterrània.

També el dia 19, Riudoms celebrarà el Dia de Museus. La Casa Pairal d’Antoni Gaudí obrirà les seves portes per oferir una visita guiada gratuïta.

PUBLICITAT