Tot a punt per al Carnaval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Associació de Penyes de Sant Roc ha organitzat enguany, per primera vegada, el Carnaval de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant. La festa se celebrarà del 9 a l’11 de febrer amb algunes novetats.

Entre aquestes, la rua infantil, que s’ha recuperat i estarà amenitzada per la Xaranga Bandsonats, el divendres 9 de febrer, a partir de les 17:30 h. Una altra de les novetats serà el recorregut de la rua del dissabte 10 de febrer i la nova ubicació de l’arc de llums on els participants fan els seus balls i on el jurat del concurs de disfresses en pren nota. Amb aquests canvis, l’Associació de Penyes Sant Roc pretén que la rua sigui més àgil i fer possible que els participants puguin veure també les actuacions dels seus companys en el concurs. La festa continuarà el diumenge 11 de febrer, amb l’enterrament de la sardina a la Plaça Catalunya. 

A Vandellòs, se celebraran els actes tradicionals. La festa també començarà el divendres 9 de febrer. Per aquest dia, l’Associació de Famílies d’Alumnes Vall de Llorers, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat una rua pels carrers del poble. 

PUBLICITAT