Torna el Sant Jaume més musical i festiu a Miami Platja sense vaquetes

Tornen les festes de Sant Jaume a Miami Platja. Un any i mig després es celebraran tal i com es va decidir al mes de juliol en ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Tot plegat, anirà acompanyat d’una vintena d’actes per a tots els públics des d’actuacions musicals fins a activitats esportives.

La principal novetat serà que no hi hauran les populars vaquetes. La llei de regulació de festes tradicionals amb bous marquen que la festivitat només pot ser celebrada en el dia tradicional. Un any més, les colles es quedaran sense efemèride.

Entre les destacades s’hi troben amb competicions de 3×3 de bàsquet, competicions d’skate femení i tornejos de futbol i tir amb arc, entre d’altres. A més, també hi hauran diverses activitats lúdiques pels infants com contacontes, la Festa de Mar per als joves o l’Eskape Room Miami.

Amb tot, les festes de Sant Jaume coincidiran amb la Diada de Sant Jordi on s’hi farà un acte simbòlic a la plaça Jaén per recordar el seu origen abans de les reformes.

Finalment, durant la commemoració de la festivitat, es posarà en marxa la proposta comercial “After Sun”, on hi hauran descomptes als comerços locals de Miami Platja. Així doncs, un any després tornen les Festes de Sant Jaume a Miami Platja, tot i les limitacions per la COVID-19.

PUBLICITAT