Teatre, música i xerrades, aquest novembre a Mont-roig

El programa Dones i Salut aterra un any més a Mont-roig del Camp, entre el 12 i el 28 de novembre amb una dotzena d’actes. Enguany està centrat en espectacle teatrals, concerts, i tallers pretén millorar la salut de les dones de la població amb activitats adreçades a totes les edats.

La primera activitat serà el proper 12 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja, on es farà una presentació de la nova entitat “El jardín de Violeta”, formada només per dones. La vallenca Maria Jacobs amenitzarà l’acte amb la seva música.

Després d’aquest primer acte serà el torn per l’humor amb la celebració de diverses funcions teatrals i monòlegs fins al 28 de novembre. La companyia La Boia Teatre farà la representació de l’espectacle infantil “La veritat de les princeses” els dies 13 i 20 de novembre. El 16 de novembre, per la seva part, el Centre Polivalent de Miami Platja acollirà el monòleg per adults “Ai cony!”, a càrrec de la companyia Maleta. Amb aquest monòleg volen donar veu a les emocions i inquietuds de les dones del segle XXI.

La música tindra un pes important en aquest Dones Salut. Diumenge 17 de novembre el Centre Cultural Esglèsia Vella serà l’escenari del concert “Dona Respira Música”, i del taller “Remeis naturals de tardor”, a càrrec de la Silvestrina. Els assistents aprendran a utilitzar plantes de tardor per elaborar remeis naturals. 

PUBLICITAT