Riudoms inicia una campanya de civisme amb les mascotes

L’Ajuntament de Riudoms espera reduir la presència de deposicions canines en vies i espais públics apel·lant al civisme i la responsabilitat dels veïns i veïnes que passegen gossos. Per això ha iniciat la campanya “Jo li ho recullo, i tu” per cridar l’atenció dels propietaris de les mascotes.

L’Ajuntament havia rebut queixes d’accions puntuals incíviques, per això van iniciar la campanya “en positiu”, tal com explica Xavier Gallego, regidor de Medi Ambient:

A Riudoms hi ha al voltant de 600 gossos censats en una població de 6500 habitants. Una quantitat molt rellevant que ha implicat una campanya molt directe. Així l’Ajuntament ha penjat cartells en els espais del poble més freqüentats per passejar gossos. També s’han enviat cartes a tots els propietaris de gossos censats en el municipi per explicar la conveniència de mantenir una actitud cívica i de mantenir els carrers nets. L’Ajuntament també facilita un porta-bosses de regal per facilitar el transport dels embolcalls per recollir els excrements

Cal recordad que no recollir les femtes del gos a la via pública o no dipositar-la en un contenidor d’escombraries pot suposar una sanció de fins a 750 euros, segons l’ordenança municipal de Civisme i Convivència Ciutadana.

PUBLICITAT