Riudoms es prepara pel ”Reviu les Places” 2019

Riudoms es prepara per l’arribada enguany de ‘’reviu les places 2019’’. La regidoria de cultura de l’Ajuntament de Riudoms organitza tres espectacles durant tres dimecres del mes de juliol a les 10 de la nit a diferents places del poble. En aquesta edició s’han programat propostes de música, cant i dansa.

El primer grup en aquesta festa serà El trio The Swing Girls obrirà el programa el dimecres 3 de juliol a la plaça de l’Església, on oferiran un espectacle visual i musical inspirat en la música dels anys 50 i 60 i fins a l’actualitat. El segon torn serà pel grup Aba Taano que el dimecres 10 de juliol actuarà a la Plaça de la Palmera amb una manera diferent de cantar gòspel, amb multiplicitat d’estils: gòspel africà, gòspel d’Uganda, de Sudàfrica, gòspel escenificat…, tots ells amb un missatges espirituals i ple de dinamisme. Finalment la darrera actuació serà  el dimecres 17 de juliol a la plaça de Sant Antoni amb l’espectacle «Big Drums». que és l’adaptació i essència de “La Vida és Ritme”.

Dirigida a un públic familiar i on es barregen percussió africana, tap dance, veu i ball sobre sorra, amb diversos instruments sonors. Tots aquests espactacles seran d’accés lliure.

PUBLICITAT