Riudoms celebra aquest cap de setmana la Festa Major d’hivern

La vila de Riudoms celebra aquest cap de setmana la festa major d’hivern, coneguda com a festa major de Sant Sebastià. La Festa Major arrenca divendres al migdia amb el repic de campanes. Dissabte al vespre hi haurà el correfoc, amb la participació de diverses colles: la Colla Diablons de Riudoms i la Colla Diables de Riudoms i les colles convidades,  la Colla de Diablons i la Bèstia Dragonina dels Amics de la Colla Coca de Constantí. Enguany la Colla de Diables de Riudoms faran una petita sàtira de l’actualitat. Dissabte a la nit el jovent podrà gaudir de la Festa Jove amb DJ Ceba a l’Espai Jove, a les 23:30h.

Pel que fa a diumenge, tindrà lloc la 22a Trobada de Sacaires, un punt de trobada d’intèrprets d’aquest instrument i de grups de música tradicional. A partir de les 10h la cercavila dels grups de sacaires recorrerà els carrers del nucli antic, amb la que s’iniciarà la trobada i seguirà amb una exhibició a la plaça de l’Església a dos quarts de dotze del matí.

A les 17:30h l’esglèsia de Sant Jaume acollirà el concert de Juan Mari Beltran, una de les figures més importants de la música tradicional del País Basc.  I el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà la representació de l’espectacle “Bona gent” amb Quim Masferrer, a dos quarts de set.

La Festa Major d’hivern clourà a les 20h del vespre, amb el ball de festa amb el Duo de Luxe a la Sala Multiús. 

PUBLICITAT