Riudoms canvia els contenidors d’escombraries per millorar la recollida selectiva

A partir del juny totes les bateries de contenidors del Riudoms tindran les 5 fraccions. Riudoms ha iniciat aquest procés de renovació de tots els contenidors d’escombraries de superfície del poble amb un objectiu clar: aconseguir una recollida selectiva més eficient.

Aquesta renovació es tradueix en la reducció del nombre de bateries de 27 a 19. Contràriament a la situació actual, totes comptaran amb les 5 fraccions de recollida selectiva. I a més, cada bateria estarà situada a menys de 100 metres de qualsevol habitatge del poble. Així doncs, el nombre de contenidors aeris passarà dels 90 contenidors actuals a 100. Els contenidors d’Envasos (groc), Vidre (verd) i Paper (blau) s’incrementen en 28 unitats, mentre que els de la fracció de Resta es redueixen en 15 unitats i els d’Orgànica, baixen en 3 unitats. Potenciant així el reciclatge-

La reducció de bateries s’explica perquè els contenidors que es substitueixen tenen una capacitat de 300 litres i els nous passaran a tenir una capacitat de 3000 en el cas de fraccions d’envasos, vidre i paper i 1.200 en orgànica i resta.

El procés de renovació dels contenidors de superfície es va iniciar el passat dilluns dia 13 de maig i conclourà en dues setmanes en el cas dels contenidors per a les fraccions d’Envasos, Vidre i Paper. Els contenidors de Resta i d’Orgànica estaran instal·lats a mitjans del mes de juny, després de la realització de les modificacions necessàries en els camions de recollida de l’empresa Secomsa.

 

PUBLICITAT