Riudoms aprova amb notable l’examen a les seves instal·lacions esportives

Des de l’Ajuntament es van passar enquestes al 35% de les persones que utilitzen aquestes instal·lacions públiques i es mostren més que satisfetes. El més important pels usuaris és el bon funcionament de les instal·lacions: la neteja, l’actualització de les instal·lacions, la disponibilitat horària i la varietat d’activitats.

Els usuaris puntuen amb un notable alt les instal·lacions esportives municipals de Riudoms. Sobre tot el personal del servei d’esport, que ha tret més d’un 8 entre els 400 usuaris s’ha enquestat al 141. Aquestes rebel·len molt bones notes i una gran satisfacció en el seu conjunt: un 7,92 a les pistes de pàdel, tenis i atletisme; però encara més nota pel personal que hi treballa, destacant l’atenció alclient.

Es reconeix també la il·luminació i neteja de les instal·lacions i l’accés, com ara l’aparcament, la ubicació i els preus.

Destaca, també, que el perfil mitjà de les instal·lacions esportives és del gènere masculí, amb una mitjana d’edat de 23 anys, que fa ús de les instal·lacions a la tarda i resident a Riudoms. Tanmateix, cal assenyalar que hi ha un grup important d’usuaris residents a Reus que representa un 25% dels enquestats.

PUBLICITAT