Riudoms aprova 8 propostes del Consell Infantil municipal

80 alumnes de tercer curs de les dues escoles de les Escoles Beat Bonaventura Gran i Cavaller Arnau porten al ple les seves idees. L’Alcalde Sergi Pedret es compromet a complir-les. 

Riudoms va celebrar Consell Infantil a la Sala de Plens de l’Ajuntament del municipi per tal de transferir, per un dia, la competència de prendre decisions a alumnes d’entre 8 i 9 anys dels centres educatius municipals. Es van escollir sis representants de cada escola, el mateix nombre de regidors que hi ha al consistori, i cada un d’ells va fer una proposta. La sessió estava presidida per l’alcalde Sergi Pedret.

L’Alcalde de Riudoms Sergi Pedret ha valorat la pràctica com quelcom molt interessant i una via per conèixer el funcionament de l’òrgan municipal (Àudio)

Les propostes prèviament treballades en els centres educatius i totes defensaven idees per millorar el poble. D’aquestes dotze, vuit en van ser aprovades. La més votada va ser l’organització d’activitats similars a les del «Parc de Nadal» durant tot l’any.

El Consell  Infantil ha seguit la normalitat d’una sessió plenària, amb un ordre del dia, debat i portades a votació. Aquesta és una nova iniciativa impulsada per la regidoria d’Ensenyament en col·laboració amb els equips docents i s’emmarca en el Pla educatiu Municipal.   

 

PUBLICITAT