Riudoms acull la segona edició del TEDEdClub Baix Camp

200 alumnes de centres educatius de la comarca van assistir al Teatre Auditori Casal Riudomenc a l’esdeveniment divulgatiu d’idees per millorar el món.

L’objectiu dels Clubs TEDEd és capacitar els alumnes participants d’entre 8 i 18 anys perquè desenvolupin, discuteixin i exposin les seves pròpies idees. A la vegada que se’ls proporciona l’accés a una plataforma dissenyada i orientada a comunicar les idees dels estudiants.

Els alumnes de l’escola Beat Bonaventura Gran i l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms, l’Institut Fontanelles de les Borges del Camp, l’Escola Josep M. Gené i Solé de Montbrió del Camp, i l’Institut Miami Platja de Mont-roig del Camp han presentat un total de 15 xerrades o audiovisuals en anglès. Totes amb temes diversos i amb títols com “Explorers”, “Bullying”, “Adults vs. kids”, “Books are life” i “Singing and Reading”.

Els alumnes han treballat el disseny i la preparació de les xerrades en grups reduïts i, generalment, fora de l’horari escolar. Els millors monòlegs i els millors audiovisuals són els que avui, a Riudoms, s’han presentat a la sala de teatre del Casal Riudomenc.

 

PUBLICITAT