Riudecols es converteix en el segon municipi de la demarcació de Tarragona amb més risc de rebrot

Es dispara el risc de rebrot a Riudecols i ja és el segon municipi de la demarcació de Tarragona amb l’índex més alt només per darrere de Paüls. Les noves dades de covid-19 converteixen així a Riudecols en el municipi del Baix Camp amb més incidència de contagi per contraure la malaltia.

De fet, dels 1.180 habitants que compta Riudecols ja acumula 83 positius des de l’inici de la pandèmia i 346 casos sospitosos.

En les darreres 24 hores el risc de rebrot s’ha elevat a més de 3.300 punts, 200 més que en el darrer balanç i que posa en la tessitura d’un risc molt eleevat al municipi.

Des del consistori no han volgut fer declaracions als mitjans de comunicació per una possible hipòtesi que explicaven que aquest rebrot fos a causa de la celebració de la loteria de nadal que va guanyar una empresa de Riudecols.

De fet, altres municipis del Baix Camp estan també sent molt colpejats per la covid-19, com és el cas d’Alforja que des de l’alcaldia van demanar el confinament domicilari dels seus veïns o l’Albiol que també es sitúa amb una velocitat de propagació del virus d’1’36.

Aquesta tercera onada està afectant molt a la comarca del Baix Camp que està patint diversos brots per la covid-19.

PUBLICITAT