Riudecanyes treballa per impulsar un hotel a l’edifici Cal Bessó

Riudecanyes vol culminar el treball potenciant el turisme. Aquest objectiu es pot fer realitat amb la construcció d’un hotel que s’ubicaria al nucli antic del municipi, a Cal Bessó. Josep Maria Tost, alcalde del municipi, considera que era un assumpte pendent a complir en el qual s’hi està treballant des de fa un any.

L’edifici va ser adquirit per l’ajuntament el i té  més de 1000m2, això sí, necessitaria una rehabilitació total que implicaría tirar edifici a terra mantenint les façanes. L‘Ajuntament de Riudecanyes no ho pot assumir aquest cot però tampoc vol fer en un nou espai . És per això que ara busca inversos que facin realitat aquesta creació.

La realització d’aquest treball, segons Tost, seria la cirereta del pastís després d’anys de treball en els que el municipi ha cercat fonts de riquesa en el desenvolupament industrial, amb la creació de sol industrial a Les Planes i la promoció Turística, amb el Tastaverd, la cultura de l’oli o la creació del Riudecanyes Aventura.

La proposta per tirar endavant aquest projecte seria viable a través d’un concurs públic obert a qualsevol inversor interessat, per licitar la cessió de terreny per un període de 75 anys amb un cànon mínim anual de 1.900 euros durant aquest temps i amb el compromís que passats els 75 anys, l’hotel construït passaria a mans municipals. Feta l’adjudicació, el concessionari tindrà tres anys per fer realitat el projecte. Si no és així, l’espai tornarà a ser de titularitat municipal.

 

PUBLICITAT