Riudecanyes aprova un pressupost d’1,4MEUR

El Ple de l’ajuntament de Riudecanyes ha aprovat el pressupost municipal per l’any 2019 i no augmenta per segon any consecutiu els impostos municipals. 

D’aquests 1,4MEUR , 387 mil es destinaran a la construcció d’una nova canonada per portar aigua des de la potabilitzadora del costat del pont d’entrada a la vila fins al dipòsit que hi ha a la urbanització Montclar. Se solucionarà així el problema de bombament d’aigua que l’embassament de Riudecanyes pateix en èpoques de sequera i feia impossible garantir el subministrament d’aigua en aquesta urbanització.

L’altre novetat, és que Riudecanyes tindrà una nova Estació Meteorològica Automàtica, d’un cost de 9.600 €; climatitzarà la Sala de Vetlles i enllestirà la remodelació del carrer del Dimarts i del Diumenge.

Josep Maria Tost, alcalde del municipi, explica que és un pressupost que té en compte les necessitats del municipi i les persones que hi viuen i no descarta que el pressupost augmenti:

Pel que fa als impostos municipals, l’equip de govern de l’Ajuntament de Riudecanyes ha decidit no augmentar-ne cap, mantenint així, per segon any, el sistema de pagament per generació de residus que té com a essència que qui recicla més, paga menys.

PUBLICITAT