Primera assemblea oberta del col·lectiu feminista de Riudoms

Dones d’Aigua s’ha reunit aquest matí a la plaça de l’Església de Riudoms. Una assemblea no mixta en la que s’hi podia accedir amb infants.

Hi eren convocades totes aquelles dones majors de setze anys que volguessin conèixer i sobretot participar en la feina de Dones d’Aigua. El col·lectiu feminista de Riudoms que va néixer el passat desembre.

L’assemblea ha servit per posar en comú punts de vista i buscava engrandir el col·lectiu. Fins ara comptava amb una trentena de dones que hi donaven suport i que ha format Dones d’Aigua durant aquests dos mesos mitjançant el boca orella i el treball cooperatiu en les xarxes socials. El grup va néixer quan es va detectar un buit al municipi, i es van reunir un grup de dones per donar resposta a aquesta necessitat. 

No es defineixen com una associació sinó com una branca del Casal Popular la Caldedera de Riudoms. Per això, ara que han començat a caminar amb peu ferme han decidit dur a terme aquesta assemblea oberta, per convidar a més dones a formar part del projecte i seguir consolidant-se.

PUBLICITAT