Presenten al veïnat les obres de la plaça Miramar de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha reunit aquesta setmana amb els veïns, veïnes i comerciants per tal de donar a conèixer la planificació de les obres de la plaça de Miramar que ha presentat l’empresa adjudicatària.

A la trobada, que ha tingut  lloc a la Casa de Cultura, hi ha assistit una seixantena de persones i ha comptat amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, l’arquitecte municipal, Llorenç Rofes i la directora de l’obra i del projecte arquitectònic Núria Gassó.

Segons la planificació de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras, SA, està previst que les obres finalitzin a finals de gener. En aquest sentit, l’arquitecte municipal ha explicat que els treballs que poden provocar més molèsties es faran fins al desembre i que de cara a les festes ja seran treballs finals de superfície, mobiliari i arbrat, entre d’altres.

Durant la reunió es va informar que els primers talls de circulació es produiran a partir de l’1 d’octubre, al carrer del Sol i al carrer Riba i Mestre. També quedaran inhabilitades algunes places d’aparcament, que seran ocupades pel material d’obra.

PUBLICITAT