Prades multiplica per deu els seus habitants en temporada d’estiu

La Vila Vermella passa dels 600 habitants estables als 6000 quan arriba el bon temps. Ara es treballa per desestacionalitzar el turisme. 

Prades és un dels municipis més turístics del Baix Camp. Així ho diuen les dades i és que la seva població és flotant: a la Vila vermella hi viuen normalment poc més de 600 persones, però quan arriba l’estiu, en són 6000 les que hi habiten. A això cal sumar-li el turisme. La Vila Vermella està preparada de cara a la temporada alta: compta amb 1200 llits més, entre hostals i el càmping i a l’agost prepara activitats diàries per respondre les necessitats turístiques.

Això suposa un canvi extrem en diferents mesos i l’Alcaldessa del Municipi, Lídia Bargas Musou, diu que s’està treballant per canviar-ho:

Així doncs, el proper Centre Astronòmic de les muntanyes de Prades, el gimnàs, un grup de teatre o la construcció de la sala de vetlles són alguns dels recursos que s’han ofert. De tota manera l’alcaldessa es mostra contenta perquè considera que, durant la seva legislatura, s’han fet els passos adequats perquè la gent que viu a Prades de forma continuada hi visqués bé.

 

PUBLICITAT