Prades suspèn les classes per les afectacions del temporal

Prades suspèn el retorn a les classes pel temporal Filomena. El consistori ha comunicat que davant el temporal que ha sacsejat el municipi aquest cap de setmana, rependrà les classes a partir de dimarts a l’Escola Serra de Prades si les previsions milloren.

Foto: Lidia Bargas
Vídeo: Isaac Sosa / Gal·la Rouge

Així doncs, també s’ha suspès el transport escolar entre Prades i Capafonts. Davant la impossiblitat d’arrencar les classes pel temps, el retorn a les aules per precaució serà provisionalment dimarts. La cota de neu ha superat aquest cap de setmana els 50cm de gruix al municipi.

També cal destacar que aquest mateix diumenge hi ha hagut un accident amb quatre vehicles implicats a Prades. Un succés que ha bloquejat l’entrada de màquines llevaneu per netejar el pas.

Finalment, davant aquesta situació, s’ha optat per la cautela i la precaució i Prades s’uneix a la suspensió de classes com han fet altres punts del territori com el Priorat, la Terra Alta o Mont-ral a l’Alt Camp.

Tot plegt, en un cap de setmana on el consistori pradenc també ha trucat a les persones més vulnerables davant la impossibilitat de tenir visites.

PUBLICITAT