Prades celebra la tercera setmana santa astronòmica

Hi ha diverses formes de celebrar Setmana Santa i Prades aprofita el turisme rural que en aquestes vacances que es desplaça fins al municipi per tal d’oferir una proposta totalment particular: la tercera edició de la setmana santa astronòmica. Així Astroprades, amb la col·laboració del consistori, ha preparat dos dies d’activitats centrades en l’Astroturisme i la posada en valor de les Muntanyes de Prades i el Montsant.

Avui divendres a les set de la tarda es farà la conferència “Vida intel·ligent més enllà del Sistema solar” al centre cívic de Prades a càrrec d’Astroprades. Una conferència que gira entorn les teories que apunten que hi hagi vida a diferents punts de l’univers i les dificultats associades en descobrir-ho. Posteriorment, a les 10 de la nit es farà l’observació amb telescopis “Lluna, companya desconeguda”. Escoltem Aleix Roig, d’Astropadres,

Demà dissabte es farà l’espectacle musical “Mil cent i un estels” Laia Pedrol i Alexandre Bonanit,. Una activitat que segons Roig realça l’astronomia popular i la música. Aquesta es podrà veure de 18 – 19 a l’Esglesia de Prades.

Astroprades és un projecte se centra en l’astroturisme, la protecció de l’entorn natural a la regió de les Muntanyes de Prades i el Montsant i l’impuls del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades (PAP).

PUBLICITAT