Pacte entre Junts, ERC i PSC pel Consell Comarcal del Baix Camp

Junts, Esquerra i PSC arriben a un acord per governar al Consell Comarcal del Baix Camp. Tal com ha avançat Canal Reus, les tres formacions polítiques han arribat a un acord amb el qual Joan Josep Garcia, de Junts i actual alcalde d’Alforja, i Ernest Roigé, d’Esquerra i actual alcalde de Riudecanyes, es repartirien la presidència del consell comarcal.

A més, mentre la presidència estigui en mans d’un, l’altre ocuparà el càrrec de president de l’empresa municipal de gestió de residus SECOMSA. Ara també cal veure què passarà amb altres qüestions com la presidència de COMAIGUA.

Per la seva banda, el PSC també s’ha sumat a l’acord amb la intenció de mostrar una voluntat de sumar un major nombre de sensibilitats i punts de vista en el govern. Esquerra va ser el partit que va aconseguir més consellers després de les eleccions municipals amb 10, Junts 9 i els socialistes 7, formant així una àmplia majoria de 26 consellers. La resta del plenari estarà ocupat per 2 consellers del Partit Popular, 2 de VOX, 1 d’ARA, 1 de la CUP i 1 del Nou Moviment Ciutadà.

PUBLICITAT