Nou Festival de Cinema Curt Europeu, Breus 2019 a Reus

El Teatre Bartrina serà la seu principal que acollirà les projeccions del Festival de cinema dedicat a curtmetratges de ficció europeus Breus 2019, que es realitzarà del 21 al 23 de març, i que agafa el relleu al FEC Festival en una clara aposta de l’Ajuntament per continuar apostant per oferir al públic els millors curts produïts a Europa. La inauguració es farà el dijous 21 de març, a les 21:00h, al mateix Teatre Bartrina.

El Festival Breus 2019 tindrà una secció dedicada a la mostra de curtmetratges amb tres apartats:

Panorama: que comptarà amb 5 sessions de curts europeus, amb un total de 23 curts
Panorama cat: amb 2 sessions de curts catalans, amb un total de 8 curts
A més, el breus 2019 tindrà altres activitats com el “Crea breus”, un concurs amateur que consistirà en crear curtmetratges d’1 minut i que s’haurà de rodar durant el cap de setmana del 15 i 16 de març. La temàtica sobre la qual haurà de girar el curt creat serà un Tutu, pensat enguany especialment amb motiu de la commemoració de l’Any Roseta Mauri.

També es farà la secció “Mini Breus”, una sessió infantil de 60 minuts, pensada especialment per a famílies amb nens i nenes de més de 3 anys, i que estarà destinada als “Petits herois”.

D’altra banda, es convocarà un taller de creació, adreçat a infants i joves d’entre 7 i 14 anys, que durarà 3 hores, i que consistirà en la construcció d’un relat a partir de tres tècniques d’animació. El taller girarà al voltant de la importància de breus “històries” per a la humanitat.

PUBLICITAT