Montserrat Llauradó nova coordinadora del govern municipal

Montse Llauradó ha estat investida com a coordinadora del nou govern de Les Borges del Camp. En la sessió plenaria extraordinària que ha convocat el nou equip de govern han aprovat el cartipàs de la legislatura 2019-2023 en què s’han nomenat els càrrecs que integraran el govern municipal.

El nou equip format per l’alcalde Quim Calatayud que va poder obtenir la majoria absoluta en les passades eleccions, amb 6 regidors ha pogut formar les seves àrees i regidories. L’elecció de Llauradó dona experiència, ja que ella juntament amb Calatayud han sigut els únics amb experiència en regidories, els altres són nouvinguts. D’altra banda, l’únic representant de la regidoria que no forma part de Junts per les Borges, partit que va obtenir majoria absoluta, és Josep Maria Tost del PSC que portarà l’àrea de Medi Ambient i cultura. L’oposició estarà formada per quatre regidors.

Pel que fa als plens es mantindran en bimensualitat el primer dijous de mes, mentre que la Comissió de Govern es reunirà els dijous cada quinze dies.

PUBLICITAT