Mont-roig contracta nou personal per a la difusió de mesures de prevenció contra el coronavirus

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha contractat un total de 15 persones noves per a la realització de diversos projectes dirigits directament a la població. 

La seva tasca se centrarà en la conscienciació i divulgació de les mesures de prevenció contra la Covid-19 als veïns i veïnes del municipi. D’altra banda, i aprofitant el projecte  “Reduir i Reciclar, tot és començar”, realitzaran diverses tasques relacionades amb el reciclatge o la mobilitat. Així ho explica la regidora del Pla de Barris, Francisca Ortiz: 

En un inici, el projecte del Pla de Barris es va iniciar a la zona de La Florida de Miami Platja. Tot i això, amb aquests nous fitxatges, els agents cívics arribaran a tot el municipi: Miami Platja, Mont-roig i urbanitzacions.

Aquestes contractacions s’han pogut realitzar gràcies a subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya i de la Diputació de Tarragona. Encara que siguin contractes temporals, des del consistori asseguren que volen apostar per la reactivació ocupacional dels col·lectius més afectats per la crisi del coronavirus i persones amb risc d’exclusió social.

PUBLICITAT