Montbrió ha celebrat la seva primera edició de la Holi Fest

Montbrió del Camp ha celebrat el divendres 7 de setembre la seva primera edició de la Holi Fest. Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, i com a organització Joventut Montbrió, el municipi del Baix Camp ha organitzat aquest any aquest nou esdeveniment.

Les Holi Fest, també conegudes com a Festes dels Colors, són ja habituals en territori europeu. Un esdeveniment que s’ha posat de moda també a Catalunya, tot i que en els seus orígens  és una festivitat primaveral celebrada per hindús, i amb una gran importància a l’Índia.

Un dels punts forts d’aquestes festes és el component emocional, ja que a l’Índia la festivitat serveix per suprimir les barreres socials, i unir persones amb nivells patrimonials molt diferents. Per aquest motiu, moltes de les Holi que se celebren al nostre país tenen com a objectiu col·laborar i ajudar a alguna bona causa.

Per tot això, l’Ajuntament de Montbrió no ha volgut deixar passar l’opció de tirar endavant la primera Holi Fest de la seva història, en el que ha estat, per tant, la primera edició.

El poliesportiu de Montbrió va ser l’emplaçament encarregat d’acollir l’acte. A les 19h va obrir portes, amb entrada gratuïta i oferint la possibilitat de comprar les bosses Holi allà mateix.

A partir de les 22h, i un cop finalitzada la Holi Fest, es va celebrar una festa al Nou Cinema, amb barra lliure sense alcohol.

PUBLICITAT