Montbrió del Camp: Municipi Solidari amb l’Alzheimer

Montbrió tindrà servei d’atenció als malalts i famílies dels que pateixen Alzheimer. La iniciativa, que ha tirat endavant a instància de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, implica un compromís per donar suport a la sensibilització i conscienciació de la societat sobre la malaltia, accions d’informació i prevenció, i a la posada en marxa d’una política estatal de l’Alzheimer.

Montbrió del Camp oferirà servei l’últim divendres de cada mes a un despatx de l’edifici de l’Ajuntament. Vicenç Ferré, alcalde del municipi, valora aquesta suma al servei:

L’Ajuntament és conscient que la població local de Montbrió del Camp està envellint i que això comporta importants riscos a l’hora d’adquirir o patir una demència, per la qual cosa han decidit adherir-se al «Projecte Baix Camp» de l’Associació, el qual vol apropar els seus serveis a les persones grans de les poblacions de la comarca que no poden desplaçar-se fins a la seva seu a la ciutat de Reus.

Aquest text també està sent firmat per la majoria dels municipis de la comarca del Baix Camp i implica la descentralització dels serveis de l’associació habilitant punts d’informació en cada població.

PUBLICITAT