Montbrió es prepara per al 8M amb una jornada reivindicativa i cultural

L’Ajuntament de Montbrió del Camp prepara els actes de cara al Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. Amb l’organització d”Els Merlets‘, han apostat per un acte unitari que se celebrarà el diumenge dia 7 a les 12 del migdia. Sota el nom ‘Veus de Montbrió del Camp’, es farà escriptura i lectura en clau feminista a la plaça de la Vila.

D’altra banda, el mateix diumenge entre les 10 i la 1 del migdia se celebrarà el taller ‘Aparadors reivindicatius’, on artistes convidats crearan en directe obres d’art feministes, les quals s’exposaran a aparadors de comerços locals del municipi durant tot el mes de març. 

La regidora de  benestar social, Mercè Clergas, explica el motiu pel qual des del consistori es va decidir celebrar-ho tot el diumenge i no reservar cap acte per al dia 8 de març:

L’acte comptarà amb artistes montbrionenques com Jordina Folch, Montse Baliarda o Maite Torres. Les obres es podran veure a l’Estanc, a la Cooperativa Agrícola, a la Peixateria Gemma, al Ve de Gust i a la Biblioteca Dr Marc Ribas.  

PUBLICITAT