Mont-roig rep una nova subvenció del Govern pel temporal Glòria

El Govern de la Generalitat dota d’una subvenció econòmica de més de 400.000 euros a Mont-roig del Camp per la reparació de Costes pel temporal Glòria.

Aquesta ajuda és una de les que es troben emmarcada per l’executiu sobre les actuacions d’emergència en reposar les infraestructures serveis danyats que tot just van provocar entre el 19 i el 23 de gener de 2020.

Tanmateix, l’ajuda és una de les que es troben emmarcada per l’executiu sobre les actuacions d’emergència en reposar les infraestructures serveis danyats que tot just van provocar entre el 19 i el 23 de gener de 2020.

Les reparacions dutes a terme entre el consistori montrogenc i el Departament de Costes de l’estat s’han allargat durant tota la primavera.

En aquests treballs s’han reposat mòduls de platja, mobiliari urbà o murs de contenció a Platja Cristall o llocs que van quedar inaccessibles com Cala Misteri, Solitari o California.

Així doncs, aquesta dotació serà executada per les inversions que va fer l’Ajuntament de Mont-roig i les empreses de Nostraigua i Nostreserveis.

Unes entitats es van fer càrrec dels desperfectes que va ocasionar fa tot just un any, el temporal Glòria.

PUBLICITAT