Mont-roig obre dues subvencions per treballadors i nous comerços locals

Mont-roig del Camp obre dues noves convocatòries de subvencions per ajudar els treballadors que han perdut la seva feina i incentivar nous comerços locals. Des de la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació han reforçat encara més les línies d’ajuts per la contractació de treballadors aturats a causa de la pandèmia i per noves inversions destinades a obrir més comerços al nucli de Mont-roig.

Es tracta d’una de les moltes accions destinades a reactivar i incentivar l’economia local del municipi montrogenc on s’assegura que s’obriran dues més d’aquí a finals d’any. L’objectiu és fomentar l’emprenedoria i les conseqüències locals generades per la covid-19 i també com a acció del pacte de municipi per la reactivació econòmica.

Els ajuts i sol·licituds es poden presentar fins el dia 20 de desembre on des del departament d’impuls econòmic recomanen adreçar-se i posar-s’hi en contacte per resoldre qualsevol qüestió a tractar.

Dues accions que volen reconstruir i ajudar els treballadors que es troben aturats a Mont-roig i fomentar l’ocupació comercial dins el nucli municipal.

PUBLICITAT