Mont-roig demana recursos al Govern Espanyol per la transició energètica


Mont-roig del Camp entre les 50 entitats locals i ajuntaments que demanen al Govern Espanyol tenir recursos per la transició energètica. L’Ajuntament de Mont-roig i diverses entitats locals s’han unit per presentar al·legacions conjuntes sobre les comunitats energètiques.

De la província de Tarragona, només tres municipis formen part d’aquest iniciativa: Mont-roig, Flix i Senán, que té com a objectiu demanar recursos per fer un canvi i emprendre el camí cap a la transició energètica.

Des del consistori montrogenc ja fa temps que treballa en l’ús d’energies netes com el projecte per la creació de l’Ecoespai i la instal·lació de plaques fotovoltaiques als edificis municipals.

Uns 50 Ajuntaments que han respost a la consulta plantejada pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Democràtic, per recollir l’opinió de diversos col·lectius i administracions involucrats en el desenvolupament de Comunitats Energètiques i que puguin estendre les experiències d’autoconsum.

Així doncs, Mont-roig s’adhereix a una proposta d’altres ajuntaments catalans com Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Granollers o Girona i d’altres punts d’Espanya com Cadis, Pamplona o Ronda

PUBLICITAT