Mont-roig del Camp signa el compromís amb Lotte Energy Materials

Aquest passat dimecres 23 d’agost, l’empresa sud-coreana Lotte Energy Materials i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han establert un acord a Seül per a col·laborar en la creació de la primera fàbrica intel·ligent als Comellarets.

Foto: Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp, Kim Yeon-seop (CEO de Lotte) i Oriol Alcoba, director general d’Indústria de la Generalitat.

Aquesta nova fàbrica situada a Mont-roig del Camp té com a objectiu principal produir làmines de coure d’alta qualitat per a bateries de vehicles elèctrics, consolidant-se com un centre de producció europeu. Anteriorment, l’empresa ja havia anunciat la seva intenció d’invertir a Mont-roig del Camp, amb un finançament inicial d’aproximadament 400 milions d’euros per a la construcció de la primera factoria de producció intel·ligent. L’alcalde del municipi, Fran Morancho, ha explicat que la implantació de Lotte al municipi “suposarà un impuls definitiu al desenvolupament industrial i l’economia local de Mont-roig del Camp, que també beneficiarà al conjunt del territori donada la seva magnitud.” 

En la signatura també ha estat present Oriol Alcoba, director general d’Indústria de la Generalitat, que serà el responsable d’impulsar la tramitació administrativa del projecte.

PUBLICITAT