Mont-roig del Camp celebra la festa de l’oli nou

Després de l’ajornament a causa del temporal el passat 3 de novembre, Mont-roig celebrarà finalment aquest diumenge la festa de l’oli nou al Pavelló Municipal

De 9h a 13h es farà l’esmorzar popular on es podrà tastar diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals. Per esmorzar hi haurà pa, llonganissa, mandarina i beguda.  Els tiquets tenen un cost de 3 euros, i es poden adquirir al mateix lloc de la festa. La llonganissa es podrà coure en una zona habilitada per l’organització. En aquesta jornada hi participaran sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i vendran el primer oli de la temporada.

Com a activitat complementària, es faran visites guiades al Molí d’Olis Solé, a les 11 i 12h, per tal de conèixer el procés d’elaboració d’aquest producte. A les 12h també se celebrarà un sorteig de lots d’oli de Mont-roig entre les persones que hagin comprat oli durant el matí.

PUBLICITAT