Mont-roig comença els treballs per a convertir-se en Destinació Turística Intel·ligent

Mont-roig del Camp comença els treballs per convertir-se en una Destinació Turística Intel·ligent amb SEGITTUR, la Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, dependent del Govern espanyol.

Una destinació turística intel·ligent és una destinació turística innovadora, consolidada sobre una infraestructura tecnològica d’avantguarda, que garanteix el desenvolupament sostenible del territori turístic, accessible per a totes les persones, alhora que millora la qualitat de vida de residents i l’experiència del turista a la destinació. En aquesta metodologia s’avaluen 97 requisits i 261 indicadors, distribuïts en cinc eixos: governança, innovació, tecnologia, accessibilitat i sostenibilitat.

Sobre això, l’alcalde Fran Morancho López ha expressat una gran satisfacció, assenyalant que “aquest pas cap demostra el compromís que hi ha amb el turisme responsable, que respecta i preserva l’entorn natural. Assegura que la iniciativa enfortirà l’oferta turística, millorarà l’experiència dels visitants i contribuirà al creixement econòmic local”.

PUBLICITAT