Miami Platja celebra Sant Josep amb més de 20 actes

La Festa Major de Sant Josep es celebrarà del 15 al 19 de març. I tindrà com a gran novetat una calçotada popular i la presentació de la mascota infantil del municipi.

Aquest divendres començarà la festa major amb el pregó de la festa a càrrec de Josep García Tomayo (19:30 al parc de les Oliveres). A continuació es podrà veure un espectacle de bombolles gegants, acompanyat de música en directe i una ració de musclos gratuïts.
L’esdeveniment destacat de Sant Josep serà també divendres. L’humorista Toni Moog portarà el monóleg “Más canalla que nunca” al poliesportiu municipal.

Dissabte, dia 16, Miami viurà el dia més festiu de la mà d’un vermut popular amb espectacles d’acrobacies i humor, campionats de jocs de taula pels més joves, la tirada-local del Club de Tir de Miami Platja i la gran festa de Sant Josep. Un acte que comptarà amb espectacles al carrer com el ball de Gegants, el show musical de Bandarra Street Orkestra o la Batucada Miami Sonora entre altres.

Diumenge Sant Josep agafarà un caire multicultural amb la mostra gastronòmica, balls i actuacions de diverses associacions del municipi. A la nit, Mumusic Circus portarà l’espectacle Flou Papagayo al teatre del Centre Polivalent

Dimarts dia 19, es viuran les grans novetats d’aquest any. A les 13h  la celebració de la calçotada popular, a la plaça del centre, per presentar posteriorment, la mascota infantil del municipi.

PUBLICITAT