Melendi aterra a Tarragona ‘Cerrando Cicatrices’ aquest dimarts a la Tarraco Arena

Tarragona gaudirà aquest dimarts 8 d’agost del concert de Melendi a la San Miguel Tarraco Arena en el marc de la seva gira ‘Cerrando Cicatrices’ amb la que el cantant espanyol torna al país aquest estiu.

I es que Melendi està donant la volta al món amb l’exitosa gira del seu nou disc Likes i Cicatrices, que va comptar amb més de 170.000 assistents a Espanya. Ara es troba a punt de començar la seva gira americana amb una acollida espectacular i sold-outs en ciutats com Quito, Miami i Orlando entre d’altres.

L’asturià va començar la seva trajectòria musical el 2001, formant part del grup El bosc de Sherwood. Poc després va gravar la seva primera maqueta i el seu primer disc: Sin noticias de Holanda.

El 2010 presenta “Volemos a empezar”, un disc que marca un abans i un després en la seva carrera musical. Dos anys després, el 2012, recupera el seu costat més rocker amb el seu àlbum “Lágrimas Desordenadas”. Per altra banda, “Un Alumno Más”, publicat el 2014, suposa un nou gir de tendresa en la seva carrera musical. Era fins ara el seu àlbum més madur, vital i sincer, en què, com ell mateix afirma, buscava desfer-se de velles barreres.

“Likes y cicatrices” (2021) és l’onzè àlbum de Melendi publicat el 5 de novembre de 2021. El primer avançament “La boca junta” és un tema que transmet energia i felicitat, i en el qual l’acompanyen els multiplatins veneçolans Mau i Ricky, el duo que domina el pop i el reguetó a Llatinoamèrica i que està sent un èxit viral a tot el món des del seu llançament el 29 de juliol.

El segon senzill li dona el títol al disc “Likes y cicatrices”, un senzill en forma d’aturada de la tirania del Me Gusta a les xarxes socials i amb el sentit de l’humor que el caracteritza. El tercer avançament va ser “Simplemente dilo” al costat de la cantant Míriam Rodríguez.

Els tarragonins i tarragonines podran gaudir d’aquests i molts mítics temes més, aquest dimarts en directe, a la San Miguel Tarraco Arena en el concert que tindrà lloc a les 21 h amb obertura de portes a partir de les 19 h.

PUBLICITAT