Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor ja són aquí

Aquest divendres 7 d’octubre arrenca la sisena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja amb l’arròs i els productes agroalimentaris de temporada com a protagonistes.

El moniato, les carxofes, les castanyes i els rovellons són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els establiments participants en les jornades. Cal remarcar, que dels 13 restaurants participants, 8 d’ells ho faran en format menú, 4 oferiran un únic plat i finalment només un establiment ha decidit combinar el plat i el menú. Els preus oscil·len dels 9 € als 27’5 €, segons si es tracta del format plat o menú complet.

Així doncs, aquest divendres des de les 19:00 h fins a les 22:00 h, set dels restaurants que participen en les jornades, oferiran la possibilitat de fer una degustació del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 €.

La regidora de turisme de Mont-Roig del Camp, Yolanda Pérez, explica que aquest cap de setmana també tindrà lloc l’End Summer Festival i convida a la ciutadania a assistir-hi.

Cal recordar, que les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 23 d’octubre en diferents establiments de Miami Platja i de Mont-Roig del Camp.

A més a més, Mont-Roig Miami Turisme posa en marxa un concurs a través d’Instagram on les persones participants podran guanyar àpats per a 2 persones a diferents restaurants participants.


PUBLICITAT