Les festes de Sant Josep de Miami Platja tindran lloc del 15 al 19 de març

La Festa Major de Sant Josep de Miami Platja enguany tindrà lloc entre els dies 15 i 19 de març. Entre els principals actes s’inclouen espectacles de màgia, monòlegs, concerts, tallers en família o un scape room.

El tret de sortida de les festes serà divendres 15 de març. El divulgador històric Alfons Tejero farà el pregó de Festa Major. L’acte serà a les 19h, al Parc de les Oliveres. A partir de les 22 h, al poliesportiu tindrà lloc l’espectacle còmic El Anticoach, desmotivando a Pablo Chiapella, amb els humoristes Tian Lara i Pablo Chiapella.

Una de les novetats d’enguany és el dinar de Sant Josep que tindrà lloc el dissabte 16 a la Plaça del Cinquantenari i que comptarà amb l’animació del grup de rumbes Siroco. A la tarda, al Polivalent, un homenatge al mont-rogenc Baptista Nogués amb una projecció de cinema mut amb música de piano en directe a càrrec d’Òscar Fernández. A la nit, a les 22 h, concert tribut als Hombres G i sessió posterior de Dj’s.

Coincidint amb la Festa Major de Sant Josep, tindrà lloc la tercera edició del Rollin’Fest, un festival urbà amb competició d’skate i scooter. Es farà el diumenge 17 de març entre les 10 h a 18 h i consistirà en una competició per a infants, adolescents i joves (o adults) dividida entre matí i tarda.

Dilluns 18 continua la programació amb l’actuació del Mag Lari i el seu espectacle Strafalari a les 20 h al Poliesportiu. La Festa Major de Sant Josep finalitzarà el 19 de març amb un taller de percussió i concert a les 12 del migdia la Plaça Jaén i la funció de teatre Micho Machos al Polivalent amb entrada gratuïta.

PUBLICITAT