L’empresa d’embotits d’Alforja, Bon Drià, farà el salt als supermercats

L’empresa familiar d’Alforja, Bon Drià, farà el salt als grans supermercats per reivindicar l’elaboració artesana i el producte de quilòmetre 0. La fàbrica d’embotits que porta més de cent anys de vida, vol començar a comercialitzar-se a les grans superfícies amb etiqueta pròpia, on actualment, ven prop de 2000 kilos de llonganissa a la setmana fins ara sota demanda. L’empresa alforgenca compta amb diversos punts de venda a Reus i Barcelona, però ara vol fer un pas més enllà i posar-hi petjada al gran nucli comercial.

La majoria de les vendes de Bon Drià es comercialitza un 90% al Baix Camp i la resta entre Barcelona i Sant Cugat on, ara per ara, les vendes mitjançant la pàgina web son mínimes. Des de la fàbrica d’embotits creuen que fer-se un espai als supermercats incrementarien les seves vendes fins a un 20 o 30%, però que l’objectiu no és monopolitzar les vendes als supermercats sinó continuar amb la filosofia de vendes de proximitat.

La fàbrica d’Alforja Bon Drià, que va començar com una botiga de carn amb un obrador a la plaça del Mercadal de Reus, creu que és bon moment per introduir-se el mercat de les grans superfícies per reivindicar els productes de quilòmetre 0 del Baix Camp.

PUBLICITAT