L’anglès porta a Pratdip alumnes de Polònia, Hongria i Portugal

L’escola Santa Maria de Pratdip ha estat seu de trobada del programa Erasmus +. Una iniciativa que busca desenvolupar  l’ensenyament en cooperació amb països europeus. El municipi del Baix Camp ha acollit setze nens i nenes d’aquests països i han treballat la intel·ligència logicomatemàtica amb l’anglès com a llengua vehicular.

Els alumnes de Portugal, Polònia i Hongria van estar una setmana instal·lats a Cambrils i han compartit diverses estones amb els nens i nenes de Pratdip, fent visites al territori i també treballant la intel·ligència logicomatemàtica, a través d’enigmes, mapes i gimcanes d’orientació.

Erasmus+ està en marxa des de 2017 i es desenvolupa amb tres centres europeus. La base d’Erasmus+ és un projecte per treballar les intel·ligències múltiples. Quan van visitar Portugal, per exemple, van treballar la interpersonal i intrapersonal, a Hongria l’artística i a Polònia la lingüística. Pratdip ha estat l’última amfitriona, els alumnes havien fet els intercanvis en els altres tres països.

L’escola Santa Maria ha presentat projectes de cara als cursos 2019-21 i ara estan en espera de saber si han estat novament seleccionats.

 

PUBLICITAT