L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant manifesta el seu suport a la pagesia

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha manifestat el seu suport a la pagesia mitjançant una declaració institucional subscrita per tots els grups polítics municipals.

Amb aquest text, el consistori vol mostrar la seva “solidaritat i suport ferm a la pagesia i a les mobilitzacions d’aquests darrers dies, reconeixent la importància de defensar els interessos del sector agrari i la sobirania alimentària i, per altra banda, instar a l’adopció de polítiques actives per revertir la crisi del sector”.

Un altre dels objectius de l’escrit, segons consta en aquest, és “instar les administracions competents (Generalitat de Catalunya, Govern d’Espanya i Unió Europea) a buscar solucions, acords i mesures que donin resposta a les múltiples necessitats que la pagesia està patint actualment”.

En aquest sentit, afirmen que “és necessari que la societat i totes les administracions s’impliquin” per fer costat a aquest sector, per “posar en valor la feina dels nostres agricultors i ramaders que ens garanteixen, a banda de la producció d’aliments, la continuïtat de la vida i la preservació del paisatge rural”.

PUBLICITAT