L’Ajuntament de Riudoms dedica el 8M a les directores dels centres educatius i les presidentes d’entitats

Demà, Dia Internacional de la Dona treballadora, la vila del Baix Camp donarà el protagonisme a les dones del municipi que estan al capdavant de diverses estructures a Riudoms. Serà a les 5 de la tarda a la Sala Multiús del Casal Riudomenc, on responsables d’associacions, entitats i escoles de Riudoms llegiran textos de tres escriptores i activistes. Enguany s’ha escollit a Gabriela Mistral, escriptora xilena i premi Nobel l’any 1945; Simone Weil, activista i filòsofa francesa d’origen jueu i Clementina Arderiu, escriptora i poeta catalana.

A continuació, a la mateixa sala del Casal, hi haurà la conferència de Núria Medrano, «Carmen de Bizet, un amor apassionat». Els actes per commemorar el 8 de març continuaran al vespre amb «Música i Lectures commemoratives» a l’Espai Jove de Riudoms, a les 23.30 hores, i amb la «Festa Lila», organitzada per Dones d’Aigua al Casal Popular La Calderera, a les 12 de la nit.

La commemoració del Dia Internacional de la Dona tindrà continuïtat durant el cap de setmana amb una edició especial de l’activitat «L’Hora del Conte» de la Biblioteca Municipal Antoni Gaudí de Riudoms, el dissabte a les 12 hores, i amb un «Mural-vermut» davant del Parc de Sant Antoni.

 

PUBLICITAT